Accueil du site > Bio-Filmo > In progress > MS documentariste

MS documentariste

mardi 20 mai 2014

filmographie

Couleurs aux Corps (1971)

Cinema Egyptien (1989)

Avec Matisse A Tanger (1993)

Medina de Paris (1995)

Avec Taha Hussein (2014)

et

Si Moh (1970)

Chergui (1975)

Chroniques Marocaines (1999)

sont des fictions par le doc

3 Messages de forum

  • MS documentariste Le 28 mai 2015 à 04:16 , par Monte

    That is a great tip especially to those fresh to the blogosphere. Brief but very precise info

    Répondre à ce message

  • MS documentariste Le 7 juillet 2015 à 01:34 , par Ralph Curnow

    This is a very good tip particularly to those fresh to the blogosphere. Brief but very precise information

    Répondre à ce message

  • MS documentariste Le 16 août 2015 à 07:29 , par Elaine Forand

    I need to to thank you for this excellent read !! I absolutely enjoyed every little bit of it. I’ve got you saved as a favorite to check out new things you post

    Répondre à ce message

Répondre à cet article